Klubbkveld med Norsk Sportsvogn Klubb

Klubbkveld med Norsk Sportsvogn Klubb

Tirsdag 1. November hadde vi gleden av å introdusere oss for en lidenskapelig gjeng fra Norsk Sportsvogn Klubb avd. Trøndelag i våre lokaler!

Entusiaster

Dette ble en innholdsrik aften med presentasjon av hvordan man best utfører bilpleie av interiør og klubbmedlemmene i NSK stilte mange gode og konkrete spørsmål.
Formålet med denne kvelden var å fylle på med kompetanse til de som møtte slik at de enkelt forsto grunnprinsippene i hvordan hud er fremstilt, hvordan den skal behandles og hva man skal gjøre dersom man har vært uheldig å fått en skade på sitt interiør.

Et ideelt testobjekt for våre produkter!
Som man ser på høyre side av setet er det en
slitasjeskade fra mekanisk påvirkning.

Kunnskap er nøkkelen

Å vite hvordan man skal begynne kan være en utfordring dersom man er usikker. Behandling av hud kan virke uoverkommelig og man kan i verste fall gjøre skade på bilen sin om man går frem på feil måte.
Derfor fikk vi låne ett førersete fra ett av klubbmedlemmene for å bruke til demonstrasjon av våre produkter og vår kompetanse. På bildet over her ser dere eksemplet som ble brukt under demonstrasjonen. Setet har blitt godt brukt og eieren ønsket å få ordnet opp i bruksmerkene som har kommet med tiden.
Vi valgte å gå for en 50/50 demonstrasjon som er meget visuell og viser tydelig hva som skjer dersom man behandler riktig.
Derfor reparerte vi den mest slitte delen av setet i forkant av vår presentasjon.

Før: Narven (overflatestrukturen) på huden
har her blitt slitt vekk etter
flere år med påkjenning fra normal bruk.
Dette har vi løsningen for.

Forvandlingen

Bildet under viser forvandlingen dette setet gjennomgikk med vår behandling.
Selve reparasjonen her tok omtrent 1 time fra start til slutt og produktene som ble brukt var Leather Cleaner, rødsprit, Leather Filler, grunning, lakk, topplakk og til slutt Leather Protection Cream Premium.
De hvite flekkene man kan se på ryggen er resultatet av å maskere halve delen. Da tapen ble fjernet ble biter av gammel overflatebehandling med som følge av eldre
slitasje. Utbedring av dette kan gjøres med ny lakk og setet blir fullkomment igjen.

Colour Make Up

På sittedelen gikk vi ikke like drastisk frem og vi valgte å demonstrere vår Colour Make Up som er et meget enkelt produkt dersom man ønsker å foreta en «quick fix» fremfor å utføre en fullstendig reparasjon. Colour Make Up er en skinnkrem som brukes på semianilin og teknisk hud for å dekke over små krakeleringer eller for å gjenskape det flotte utseende som opprinnelig var. Her renset vi grundig med Leather Cleaner, bandet og påførte to forskjellige Colour Make Up, Bronze og Medium Grey og Leather Protection Cream Premium helt til slutt.
Som man ser er ikke bilpleie av interiør nødvendigvis så veldig vanskelig. Derimot vil nok de fleste oppleve hvor enkelt det faktisk er.

Flott arrangement

Gjestene våre var veldig godt fornøyde med gjennomgangen de fikk og vi håper at de får god nytte av budskapet vi ønsket de skulle ha med seg.
Vi satte stor pris på deres engasjement og ønsker alle bil, båt, MC og caravan interesserte velkommen til å ta kontakt med oss om de ønsker å lære mer om vedlikehold av teknisk hud eller tekstiler.
Vi anbefaler å lese Norsk Sportsvogn Klubbs egne ord på denne linken: https://www.sportsvogn.no/2022/11/01/innemote-hos-leather-master/