Krakelert hud?

Krakelert hud?

Med tiden kan små krakeleringer oppstå på møbler, sko, skinnjakker og mye mer.
Dersom du bruker Colour Make Up kan du enkelt få utbedret problemet.

Hva er Colour Make Up?

Colour Make Up er en fargekrem beregnet på utbedring av lett krakelert lær og små overflateskader, det er altså ikke en lakk.
Produktet finnes i mange ulike farger og finner du ikke den du leter etter så kan de blandes til ønsket nyanse.

Påføring på krakelert hud

Rens overflaten du skal behandle med Strong Effect Cleaner før du påfører Colour Make Up.
Produktet påføres i sirkulerende bevegelser over området som skal behandles og ned i sprekkene hvor pigmentene får vedheft.
Deretter er det viktig at man polerer bort overflødig krem til det ikke farger av på kluten. Bruk gjerne en lofri klut du ikke er redd for. Når du er fornøyd med resultatet behandler du med vår impregneringkrem for lær, Leather Protection Cream eller Leather Protection Cream Premium. Impregneringen beskytter mot fett, flekker og søl, samt øker slitestyrken i huden.

For mer informasjon rundt de nevnte produktene kan du klikke på lenkene for å lese mer.

Blande fargen selv?

For å blande Colour Make Up behøver man ingen inngående kjennskap til fargelære og ettersom vi har så mange forskjellige varianter er det ingen kunst å få til et tilfredsstillende resultat. Tøm litt av den fargen som passer best med det di skal behandle på et fat og bland i litt etter litt med den fargen du behøver for å få noenlunde riktig nyanse. Prøv deg frem og vær litt tålmodig, så vil du få et godt resultat.

Er du usikker på noe kan du gjerne kontakte oss.