Vedlikehold av anilinlær

Vedlikehold av anilinlær

Ta godt vare på anilinlær! Det er et eksklusivt materiale og blir det ivaretatt vil det vare i mange mange år!

Møbler i anilinlær er kjent for å være av høy kvalitet og luksuriøse, men de er sårbare for skader og flekker. Derfor er det viktig å vite hvordan du kan vedlikeholde dem for å bevare deres skjønnhet og levetid. Her er noen tips for vedlikehold av anilinlær og råd for å holde dem i god stand.

 1. Fjern støv regelmessig
  Det er viktig å fjerne støv fra lærmøblene dine regelmessig ved å tørke dem forsiktig med en myk klut eller å bruke støvsuger med mykt børstemunnstykke. Dette vil forhindre at støvpartikler bygger seg opp og skader overflaten av læret.
 2. Unngå eksponering for direkte sollys
  Læret falmer hvis det utsettes for direkte sollys over lengre tid. Plasser derfor lærmøblene dine på et sted som er beskyttet mot direkte sollys.
 3. Bruk riktig rengjøringsmiddel
  Bruk et rengjøringsmiddel som er spesielt formulert for anilinlær. Bruk aldri rengjøringsmidler som inneholder alkohol eller skadelige løsemidler, da disse kan skade læret.
 4. Rengjør umiddelbart
  Hvis det skulle komme flekker på lærmøblene dine, må du rengjøre dem umiddelbart. Bruk en myk klut og et spesielt rengjøringsmiddel for anilinlær og tørk forsiktig av flekken. Unngå å gni eller skrubbe, da dette kan forårsake mer skade.
 5. Beskytt læret
  Det er viktig å beskytte læret mot fett, fuktighet og varme. Plasser aldri lærmøblene dine i nærheten av en varmekilde eller i områder med høy luftfuktighet. Du kan bruke en lærbeskyttelsesspray for å beskytte læret mot skade, men den beste impregneringen for bruk på anilinlær er Leather Protection Cream Premium.
 6. Vedlikehold jevnlig
  Regelmessig vedlikehold kan forlenge levetiden til lærmøblene dine. Bruk en spesiell lærpleiekrem for å holde læret mykt og smidig.

Vedlikehold av anilinlær = lang levetid

Ved å følge disse enkle tipsene kan du holde dine lærmøbler i anilin i god stand i mange år fremover. Ta godt vare på dem, og de vil gi deg glede og komfort i lang tid.
Vedlikehold av anilinlær er ikke vanskelig om man bare vet hvordan. I vår pakke Leather Clean & Protect finner du det du behøver for å beskytte et nytt møbel.
Har du et brukt eller eldre møbel i anilinlær kan vi også anbefale Clean Degreaser for Leather & Textile til fettfjerning, Leather Renew til mykgjøring og Leather Protection Cream Premium til impregnering. Se en film om Leather Clean & Protect her.